Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bredbåndskonferansen 2011
21 - 22 september.

NNF, NITO og Inside Telecom

arrangerte
Bredbåndkonferansen TELEMEDIA 2010
13. og 14. oktober, Quality Hotel Tønsberg

Konferansen har vært arrangert 4 år på rad, i et samarbeid mellom NITO og NNF
Denne gangen ble den arrangert i samarbeid også med Inside Telecom

Inside Telecom er det ledende nettstedet for den norske telekombransjen og leverer dagsferske eksklusive nyheter, kommentarer for sentrale aktører og løpende dekning av norske og utenlandske skriverier om telesektoren.

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 64 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse. NITO Fagavdeling tilbyr over 130 kurs og konferanser i året og de er tilgjengelig for både medlemmer og andre.

Norsk Nettverksforum (NNF) er en nøytral og non-profit forening som gjennom å stimulere til utveksling av teknisk informasjon skal bidra til å styrke medlemmenes kompetanse. Det legges spesielt vekt på den fysiske del av kablingssystemer og nettverk for tele- og datakommunikasjon. NNF har sekretariat hos NITO.


Bredbåndkonferansen 2009 ble sponset av: 
bilde

Bredbåndkonferansen 2009 ble arrangert på
Olavsgård Hotell 16.og 17.september 2009
med fokus på FIBER, KABEL og LOVVERKET

Årets Bredbåndskonferanse, som ble arrangert på Olavsgård Hotell på Skjetten 16.og 17.september, satt fokus på en rekke sentrale temaer innenfor fagområdet bredbånd.

Hva er best, kabel eller fiber? Skal kabelselskapene og bredbåndaktørene bestemme hva kundene skal få se på tv? Vil mobilt bredbånd bli en alvorlig konkurrent til fiber? Dette er noen av de spørsmålene som ble gjenstand for debatt og belysning på konferansen.

Konferansen, som arrangeres av NITO (Norsk Ingeniørorganisasjon) og Norsk Nettverskforum (bransjeorganisasjon), blir arrangert hvert år.

Bredbåndkonferansen forsøker å gi en oversikt om trender og faglige spørsmål innen så vel fast bredbånd som mobilt bredbånd. Bredbåndskonferansen skal være et møtested for de som ønsker å bli oppdatert om det som skjer innen bransjen.


Bredbåndkonferansen 2008 ble sponset av :
bilde

Leverandør av integrert logistikk til elektro og infrastrukturbyggere i det norske markedet

Bredbåndkonferansen 2008 hadde lagt vekt på å fokusere på ny teknologi og utviklingstrender for fast bredbånd på dag 1, mens dag 2 i sin helhet var fokusert på mobilt bredbånd.

Konferansen ble arrangeret av NITO og Norsk Nettverksforum på Clarion Hotell Gardermoen 5. - 6. november. Det ble under konferansen avholdt utstilling av produkter og løsninger fra ledende leverandører i IKT bransjen. Det var god oppslutning fra deltagere og utstilllere, som sammen med foredragsholdere og arrangørene skapet et interessant faglig miljø, i en hyggelig sosial ramme.


Bredbåndkonferansen 2008 ble sponset av :
bilde

Leverandør av integrert logistikk til elektro og infrastrukturbyggere i det norske markedet.

Hovedtemaer for Bredbåndkonferansen 2007 var: "Hvem er det som kriger om bredbåndskundene?", "Hvordan bredbånd snur opp ned på hverdagen" og "Mobilt bredbånd".

Sentrale spørsmål som ble berørt var kampen mellom aktørene, teknologien det satses på – begrensninger og muligheter, hvordan skal kundene forholde seg til produktet ”mobilt bredbånd” – og hva slags tjenester/muligheter får de? Er det plass til så mange aktører i det lille norske markedet? Hva skjer med prisene i kort og langt perspektiv? Hvilke allianser kan vi se framover?

Det var politisk innlegg om full bredbåndsdekning innen 2007, innlegg fra forbrukerne, utbyggerne, innholdsleverandørene og utfordrerne, i form av foredrag og paneldebatter. Ofcom (Office of Communications) snakket om hvordan bredbånd har endret folks medievaner.

Bredbåndkonferansen 2007 ble arrangeret av NITO og Norsk Nettverksforum på Quality Airport Hotell Gardermoen 26. - 27. september 2007.
Utstillingen bestod av stands bemannet av ledende leverandører i IKT bransjen


Bredbåndkonferansen 2006

bilde

Bredbåndskonferansens innledningsforedrag ble holdt av Jonas Birgersson, grunnlegger av bl.a. Framfab og Bredbandsbolaget. Jonas er en inspirerende foreleser som tar for seg de store forandringene i samfunnet, med fokus på ny teknikk. Med utgangspunkt i hans erfaring fra militær etterretningstjeneste, store svenske industriprosjekter og egne gründerprosjekter beskrev Jonas et framtidskart sammen med publikum.

De store telekom-operatøene stilte selvfølgelig opp, og de åpnet døren litt på gløtt og lot oss få innblikk i hvilke satsingsområder som prioriteres de nærmeste 2 år?

Ordstyrer Finn. H. Andreassen styrte debatten mellom markante stortingspolitikere med klare synspunkter om bredbåndsutbygging og ikke minst eierskap.

Alt dette og mer møtte du på Bredbåndkonferansen 2006 som ble arrangert av NITO og Norsk Nettverksforum på Quality Airport Hotell Gardermoen 15. og 16. november 2006.

Målgruppe:
Alle som har behov for en oppdatert oversikt over den tekniske og markedsmessige utviklingen innen Bredbåndsteknologi i Norge.

Utstillingen:
Vil bestod av stands bemannet av ledende leverandører i IKT bransjen.

Sist oppdatert 28.05.2018 kl. 15:11

Personvernerklæring

Logg inn